Ugrás a tartalomra
x

Patrik, Age 1.5

Színes, magyarul beszélő, svéd, vígjáték-dráma, 103 perc, 2008

Toleranciában a svédek viszik a pálmát, ám vidéken, egy kertvárosban... vannak akiket enyhén szólva zavarba hoz egy frissen házasodott meleg pár beköltözése. Göran és Sven ráadásul nagy fába vágják a fejszéjüket, kérelmet adtak be, hogy örökbe fogadhassanak egy gyermeket, és a bizottság alkalmasnak ítélte őket, mint örökbefogadó szülőket.

Még nagyobb az öröm, amikor értesítik őket, hogy találtak egy örökbe fogadható gyermeket, a 1,5 éves Patrikot, aki hamarosan meg is érkezik. De meg ám! Mindenki meglepetésére a hivatal elírta az értesítést. A szóban forgó gyermek, nem másfél, hanem tizenöt éves, és kész is a bonyodalom. Ez a találkozás keményen próbára teszi Svan és Göran kapcsolatát, és Patriknak is meg kell tanulnia, hogy a homoszexuális nem egyenlő a pedofillal. A filmet esős estékre ajánljuk, dupla adag papírzsebkendővel, és szigorúan ellenjavallott válófélben, vagy szakítás után nézni. Tele van érzelmekkel, tisztán, mindenki által könnyen érthetően. Emberi és valódi.
 

LETÖLTÉS SZINKRONOSAN       

 

ONLINE MEGTEKINTÉS SZINKRONOSAN

Feliratot készítette: yaoiorden - Lyll

Ha elakadsz a letöltéssel, itt találsz segítséget: Segítség

Amennyiben szívesen támogatnád munkánkat, azt legegyszerűbben itt teheted meg: Adományozás

22 Comments

Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. A Patrik 1.5 filmet szeretném letölteni szinkronosan, de egyszerűen képtelen vagyok rá. Mindig ugyanott szakad meg a letöltés :( Próbáltam ie. explorellel és google crommal is az eredmény ugyanaz. Segítsetek kérlek szépen titeket ill. aki tud segíteni mert szeretném nagyon letölteni. Köszönöm szépenJános

Köszönjük Robika a szinkronos verziót! Bár én még anno kb.7 éve a Cinemaxon már magyar szinkronnal láttam ..... de ezt a filmet bármikor meg lehet nézni annyira szórakoztató ! Inkább ezt nézzétek mint az unalmas amerikai filmeket !

10/10-es a film, nagyon jó! Amikor majd' a végén elsötétült a kép, rendesen maradt bennem várakozás, de aztán az utolsó pár percben minden a helyére zökkent. A legvége különösen tetszett, amikor a stáblista alatt, szépen, egymás után átfutnak a képen, és a végére még ott volt a slusszpoén is. :))

Jim (nem ellenőrzött)

8 April 2015

Az egyik kedvencem. A felirat itt-ott pontatlan, de sebaj.<br />Kösz a feltöltésért.<br />