Ugrás a tartalomra
x

Forró nyár / L'estate addosso

színes, feliratos, olasz film. 99 perc, 2016

 

A középiskola befejezése utáni nyáron a jövő nagyon ijesztőnek tűnik, de mégis tele van lehetőséggel. Marco és Maria, a két olasz tinédzser is bizonytalanok a jövőjükkel kapcsolatban, de alig várják, hogy az Egyesült Államokba utazhassanak. San Franciscóban találkoznak Matt-tel és Paullal. A náluk nem sokkal idősebb, homoszexuális pár befogadja, és körbevezeti őket a városban. Hamarosan barátok lesznek, felfedezik a szerelmet, az életet, és próbálják megfejteni, hogy kik is ők valójában.

can you play 4k movies on blu ray player 4k-hd.club read more here

 

L E T Ö L T É S   

4 Comments

TSO (nem ellenőrzött)

27 October 2017

Még egy jó film! Az tetszett benne a legjobban, hogy életszerűbb nem is lehetett volna. Nincsenek pozitív és negatív karakterek, csak egy az életből kiragadott múló pillanat. Jók a színészek, remélem látom még őket több filmben, főleg a két olaszt. Köszi a feltöltést!

Álmostigris (nem ellenőrzött)

28 October 2017

Elkezdtem nézni a filmet,és vontatottnak tűnt,de a végérre rájöttem,hogy 18 évesen éppilyen vontatott volt az életem,beleértve az identitásfejlődésem harcait. A film végére egész szép kis karakterfejlődéseknek lehetünk tanúi. Zártan indul a film,és a véfére kinyílik a világ... Köszönet a fordítónak! Remélem,egy nap megismerhetem őt is. Elég,ha hagy itt egy üzenetet. :)