Ugrás a tartalomra
x

Crisis on Earth-X

színes, feliratos, amerikai DC-s crossover, 42 perc, 2017

Először is, mi az a crossover? A válasz egyszerű. Az, amikor egy sorozat „átmegy” a másikba, vagyis amikor az egyik sorozat szereplői a másik sorozat díszleteibe és szereplői közé csöppennek valamilyen úton-módon.

A Crisis on Earth-X- ben négy tévésorozat szereplőgárdája zsúfolódik össze mintegy három órányi közös kalandra. És nem csak a Green Arrow, a Flash, Supergirl, meg a Legends of Tomorrow legénysége, hanem a tágabb család is.

A sztori: Barry Allen végre eljut az esküvője napjáig, amire persze meghívja az összes szuperhős haverját, meg azok segítőit. Egy ilyen esküvőt megtámadni a világ legpocsékabb ötlete, a legepikusabb módja annak, hogy valaki házhoz menjen a pofonért – de hát mindig van néhány arrogáns szupergonosz, aki azt hiszi, hogy ez a koncepció valójában zseniális. És hogy miért került fel a négy rész a MFF oldalára? Igen egyszerű. Russel Tovey, akit több meleg filmben is láthattunk már (Looking, The Pass), itt éppen egy meleg szuperhőst alakít.

 

 

L E T Ö L T É S 

2 Comments

Enryboy (nem ellenőrzött)

30 November 2017

Amikor le lesz fordítva. :) Nagyon nehezen haladok vele idő hiányában. :( Nem tudom, hogy lesz-e belőle karácsonyi ajándék.