Ugrás a tartalomra
x

Poroltóval rabolta ki homoszexuális szexpartnerét

Vádat emeltek a férfi ellen, aki tavaly januárban egy poroltóval rabolta ki alkalmi szexpartnerét. Akár nyolc évet is kaphat.

Egy férfi Pécs keleti részén találkozott alkalmi szexpartnerével. A férfi prostituált beült az autóba, és egy félreeső, bokros területre indultak. Szex után az alkalmi partner követelni kezdte az előre megbeszélt pénzt az autóstól.

Mivel úgy látta, nem hajlandó fizetni, elővette a poroltót, ráfogta és még több pénzt követelt tőle. Összeverekedtek. Ezután a férfi prostituált lefújta a poroltóval az autóst és többször meg is ütötte vele.

Az áldozat végül engedelmeskedett, átadott a támadónak 3500 forintot és az autó kulcsait is. Mivel a támadó látta, hogy több pénzt már nem tud szerezni, a poroltóval többször ráütött az autó motorházának tetejére, és az irányjelzőjét is összetörte - írta az Origónak a Pécsi Járási- és Nyomozó Ügyészség.

Kövess minket megújult facebook oldalunkon!

A rablás miatt a férfi akár nyolc évet is kaphat, ugyanakkor az autóban 60 ezer forint kárt okozott, tehát rongálásért is felelnie kell. - írja az origo.hu