Ugrás a tartalomra
x

A csodálatos pókember sztárja a saját neme felé kacsintgat?

Andrew Garfield mindent ki szeretne próbálni, ezért meleg karaktert játszik.

Andrew Garfield – a Csodálatos pókember főszereplője – az out.com-on megjelent interjújában arról beszélt, hogy egészen eddig a nőkhöz vonzódott, most azonban arra határozta el magát, hogy ki szeretné próbálni, milyen is az, amikor nem ő irányít, és csak sodródik az árral. Legújabb darabjában, vagyis az Angyalok Amerikában c. Broadway-produkcióban ugyanis egy meleg karaktert alakít. Ez a színháztörténet egyik leghíresebb meleg darabja.

– Szeretem, ha nem vagyok ura a helyzetnek – mondta a 34 éves színész, aki jelenleg heteróként játszik egy meleg karaktert. Úgy fogalmazott, hogy szeretne mindent kipróbálni az életben, hiszen csak egyszer él. Szerinte az emberek többsége próbálja definiálniálni magát valahogy, urai akarnak lenni a sorsuknak, ő viszont „szeret sodrórni az árral”.

– Azt hiszem, ez a legfigyelemreméltóbb melegszereplő-alakítás, amit valaha láttam egy heteroszexuális férfitól – mondta a darab írója, akinek színészlistája elején Andrew Garfield legelől szerepelt. – Minden megvan benne ehhez a szerephez: roppantul tehetséges. Tudja kezelni a vihart, aminek a kellős közepén áll.