Ugrás a tartalomra
x

Meztelen képeket kért diákjaitól egy budapesti tanár

[caption id="attachment_10627" align="aligncenter" width="1200"] Képünk illusztráció![/caption]

A diákok szexuális zaklatásával vádolnak egy budapesti tanárt, aki állítólag meztelen képeket kért a tanulóitól. Az egyik zaklatott fiú nyilatkozott az ügyről.

Szexuális zaklatással vádolnak egy budapesti tanárt, aki állítólag hamis Facebook-profilról, magát diáklánynak kiadva próbált meztelen képeket kicsikarni egy diákjától. Ügyének első tárgyalását elhalasztották, mert a vádlott nem vette át az idézést. Az egyik tanuló beszámolt a Borsnak a tanár dolgairól, aki az elejétől sejtette, hogy a tanár vonzódik diákjaihoz, és ezt a véleményét meg is osztotta az egyik osztálytársával.

"Később kiderült, hogy az osztálytársam kénytelen volt a beszélgetéseinkről beszámolni a tanárnak, mert az terrorban tartotta őt. Nem hibáztatom a srácot, hiszen ha egy felnőtt folyamatosan fenyeget, nem tudsz mit tenni" - mondta a diák, akinél nem próbálkozott nyílt szexuális zaklatással a tanár, ellenben Facebookon hamis profilról próbált meztelen képeket kérni tőle. "Majd később elkezdett nekem írogatni egy Petra nevű lány. Az első pillanattól gyanús volt, hogy ez egy hamis profil, de Petra próbálta bizonyítani, hogy nem az.

A beszélgetés másról sem szólt, csak szexuális témákról, és állandóan meztelen képet akart rólam kérni.

"Ilyet nem küldtem. Később az egyik osztálytársam, aki sértett az ügyben, elmondta: valóban a tanár csinálta ezt a profilt, és nem én voltam az egyetlen, akinek írogatott..." - árulta el a gimnazista fiú, aki el is jött az iskolából, mert nem bírta a folytonos zaklatást.