Ugrás a tartalomra
x

Ennyit változtak 20 év alatt a Will és Grace sztárjai

Több sorozat is most ünnepelte kerek dátumát, és a nálunk is kedvelt négyes fogat szintén ide tartozik. 20 év telt el azóta, hogy megjelent a képernyőn a furcsa lakberendező és meleg barátja, valamint a milliomos díva és "csak Jack".

Tavaly év végén visszatért a képernyőre a Will és Grace, ami 1998 és 2006 között futott az NBC jóvoltávol. Tévés történelmet írt azzal, hogy főszerepekben meleg karakterek, és azok életét mutatta be. Persze a történet rendkívül vicces, szórakoztató és emberi, éppen ezért milliók imádják. A flúgos négyes közül hárman a húszas éveiket taposták a sorozat indulásakor, Megan Mullally, azaz Karen pedig akkor volt 40.

 

És persze ne feledkezzünk meg Shelley Morisson-ról, vagyis Rosario Salazarról, aki Karen házvezetőnője, és a kettejük kapcsolata adta a legnagyobb poénokat. Shelley most 81 éves.

[caption id="attachment_11590" align="aligncenter" width="620"] A feledhetetlen Rosario nem tért vissza, mert már nyugdíjba vonult.[/caption]

 

Sok minden történt azóta, számos díjat bezsebeltek a nyolc évad alatt, köztük hét Emmy-t. Van, akinek jót tett az idő múlása, van, akinek kevésbé jót. A lényeg, hogy a készítők úgy gondolták, érdemes feltámasztani a sorozatot, hiszen nem is lehetne aktuálisabb most az LMBTQ témákkal foglalkozni, és rengeteg dolog megújult azóta, amit bele lehet szőni az új részekbe. A világ változott, a négyes viszont ugyan olyan maradt. Legalábbis lelkükben.

 

Aki nézi az új szériát, az láthatta már, hogy Grace eléggé megasszonyosodott, a haja is más árnyalatú, de egyébként nem sokat változott.

[caption id="attachment_11592" align="aligncenter" width="620"] Debra Messing/Grace Adler[/caption]

 

Will továbbra is sármos, és bár sosem volt husi, 50 felett még inkább figyel az alakjára a színész. Talán kissé túl vézna is lett.

[caption id="attachment_11593" align="aligncenter" width="620"] Eric McCormack / Will Truman[/caption]

 

Jack az a típus volt, aki még a 25 évéből is letagadhatott párat, de mára beérte a korát, így a legnagyobb változás talán nála látható.

 

Végül Karen, aki kifejezetten sugárzik. A színésznő amolyan töltött galamb volt, most viszont kifejezetten vékony. Hihetetlen, hogy idén 60!