Ugrás a tartalomra
x

Nyíltan vállalt homoszexuális vagyok, és a FIDESZ-re szavaztam

A figyelő című újságban jelent meg egy cikk, amelynek apropóját az adta, hogy egy a másságát nyíltan vállaló levelet küldött a figyelő szerkesztőségébe. A teljes cikket változatlan formában közöljük:

EZÉRT NYERT A FIDESZ - EGY LIBERÁLIS OLVASÓNK LEVELE

Érdekes levél érkezett nemrég szerkesztőségünkbe egy homoszexualitását nyíltan vállaló, liberális olvasónktól, akinek titkolnia kell, hogy a Fideszre szavazott. Ha valaki eddig nem értette, miért aratott elsöprő győzelmet az Orbán Viktor vezette Fidesz-KDNP, az most jól figyeljen! Megtudhatja ugyanis, hogy milyen megtévesztő és kártékony az a liberális véleménybuborék, melyben a neve elhallgatását kérő olvasónk is élni kényszerül. Az alábbiakban az említett levelet közöljük.

Kedves Figyelő szerkesztősége!

Azért írok az Európában oly ritka szabad média egyik tagjához, hogy levelemet nyilvánosságra hozzák.

Ugyanis saját nevemet és arcomat nem vállalhatom, mert az rossz hatással lenne családomra és magamra nézve is.

Én egy liberális család, nyíltan vállalt homoszexuális gyermeke vagyok, akinek teljesen természetes, hogy a szüleivel, testvéreivel és barátjával megy ki a meleg felvonulásra, hogy ateisták vagyunk, vagy hogy támogatjuk az emberi jogokat.

Egy szó, mint száz, mi egy liberális buborékban élünk, ahol ha kiderülne, hogy az édesapám, az édesanyám, a bátyám és én a Fideszre szavaztunk, akkor családunk barátai elfordulnának és az egzisztenciánk is veszélybe kerülne.

Mégis azt akarom, hogy az emberek tudják, nem mi vagyunk őrültek, hanem Orbán Viktor a legjobb választás.
A kormány nem tönkre tette az egészségügyet, ahogy azt a 444, az index vagy a 24.hu hazudja, hanem megmentette.

Édesanyámat 2015-ben Guillain-Barré szindrómával diagnosztizálták és a szakszerű orvosi ellátásnak hála egy év alatt teljesen felépült. Ha nincs a Fidesz, ki tudja mi történt volna.

Abban az oktatási rendszerben, amit Orbán Viktor állítólag tönkretett, a kisöcsém egy állami iskola tanulójaként, nyolcadikosan középfokú angol nyelvvizsgát tett idén januárban.

Én pedig állami ösztöndíjjal nőgyógyásznak tanulok Európa egyik legjobb egyetemén, a Semmelweis Egyetemen.

Orbán Viktornak hála ma a magyar gazdaság fejlődik, és az új adórendszernek és a rezsicsökkentésnek köszönhetően havonta 41 ezer forinttal több marad a családomnál.

Ami viszont ennél is fontosabb, Orbán Viktor egyszerre megvédett minket a szélsőjobboldaltól, ami Gyurcsány idején szabadult el, és a bevándorlóktól.

Ezért egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt miért nem látja a meleg közösség és a liberálisok, ha Orbán Viktor nincs, és nem menti meg a magyar jogállamot, akkor ma életünk veszélyben lenne és saját hazánkban kellene rettegve meghunyászkodnunk.

Remélem ezeket az alapvető tényeket egyre több liberális fogja felismerni, és ha attól félnek, hogy a Fidesz megint 2/3-ot szerzett, azt üzenem nekik, nincs mitől félniük. Orbán Viktor eddig sem élt vissza hatalmával és ezután sem fog.

Üdvözlettel, egy fideszes libsi

Budapest, 2018. április

Forrás

 

Hozzászólás előtt regisztrálj az oldalra ITT!

6 Comments

Gyurmaci (nem ellenőrzött)

16 April 2018

Te tudod, szívem!
Te fogsz az Orbán-kormány által kialakított egészségügyben dolgozni, vállalva 36 órás ügyeleteket a munkaerő-elvándorlás miatt, mint sok más ismerősöm.

ervin (nem ellenőrzött)

16 April 2018

Azon gondolkodom, akad olyan naív és/vagy tudatlan, ki elhiszi ennek a honfitársainkat listázó szennylapnak, hogy ez valóban egy létező meleg srác levele és nem kamu-írás?

Ugyanis nem csak a szennylap hiteltelen, hanem a sztori is abszurdan együgyű és szájbarágós.

Mir gondoltok róla?

homofil (nem ellenőrzött)

17 April 2018

1. Szerintem a szexuális beállítottságnak semmi köze a pártpreferenciához. Amíg jó izmos segge van a srácnak, nem érdekel, ha a Nagymagyarország térkép van a hátára tetolválva és a jobbikra szavaz, ugyanúgy megdugom. Naná, majd nem :-D
2. Ennyire NER propaganda cikket magától épelméjű ember nem ír - no persze biztos van az a pénz, amiért ennél vadabb dolgokra is képesek egyesek :-) szóval penetráns kamu szaga is van az esetnek...

Jelentkezhet a jóseggű Szinte Bárki... ismered? :-P

No de tényleg... lehet, hogy nem vagyok modern b**i, de az aznapi célszemélybe való első testüregi behatolásom előtt nem tartom szükségesnek megismerni a pártpreferenciáját, meg édesanyja mellméretét sem, pláne nem azoktól függővé tenni, hogy ingyom-bingyom-tálibe-tutálibe vagy málibe esetleg a seg**ibe...

Persze tisztában vagyok azzal, hogy itt mindenkit kizárólag a másik lelke érdekel, és élete icinyke-picinyke kis értelmét keresi, akivel közös urnasírt választhatnak, de én már csak olyan vidéki bugris vagyok, akit ez a gondolat nem dob fel :-)

Oldqki (nem ellenőrzött)

17 April 2018

Válasz homofil (nem ellenőrzött) üzenetére

Szegény cikk író, hogy sajnálom, hogy a jelenlegi rendszerben a pártpreferenciáját kell titkolnia…:-)
Majd ebből is outol. :-)))
Dugni meg jó! ?