Ugrás a tartalomra
x

Ezeket kell eltakarítani az anyjukba - videó

Az Echo TV fröcsögő, de egymással mindig mélységes egyetértésben lévő jobboldali megmondóemberei páros lábbal szálltak bele mindenkibe, aki férfiként nem nőt szeret vagy fordítva. Bencsik András, a Demokrata hetilap főszerkesztője kijelentette, homofób.

A hétfő esti műsor utolsó néhány percében Bayer Zsolt, Huth Gergely, Szentesi Zöldi László és Bencsik András a Pride-ról beszélgettek, valamint Novák Katalin államtitkár azon kijelentéséről, amikor azt mondta, a melegek nem élhetnek igazi családban.

 

Voltak a Pride-on Novákon élcelődő transzparensek, ezeket ítélték el mélységesen a felek, Szentesi azt mondta, akik ilyen táblákkal járnak-kelnek a felvonuláson, és nincs más jellemzőjük ezeknek az embereknek, mint hogy homoszexuálisok, az kevés. „Ezekkel az emberekkel ez a probléma. Ezek ócska kis egzisztenciák, ócska alakok.”

Később Bencsik a Pride-ról azt mondta, fontos jel, hogy Novákot támadták a felvonulók, ugyanis:

„szalonképesen kell mondanom, ez a homoszexuálisok büszke menete az azt hirdeti, hogy minden jó, ami eltér a, mondjuk így, normálistól, és igenis, ők erre rohadtul büszkék. Ez egy dolog. Hogy kijelölik első számú ellenségnek Novák Katalint, az nagyon fenyegető.”

Bencsik szerint azért, mert az államtitkár a fenti kijelentésével csak azt akarta elérni, hogy minél több gyermek szülessen, hogy ne fogyjon el a magyar.

„Ez a babcsíra-menet már nem ott tart, hogy hihetetlenül büszkék arra, hogy szexuálisan sérültek, hanem ott, hogy kinevezik első számú ellengésnek azt az embert, aki a normális népszaporulatot (…) ami demográfiai katasztrófával fenyeget, ha nem változik meg.”

Bencsik szerint ha ezt az embert, Novák Katalint támadják, akkor arra azt kell mondani, hogy aki támadja az államtitkárt, azok az ellenségeik. Huth erre annyit próbált mondani, a legszívesebben elengedné a füle mellett a menetet, amikor vonulnak, a városból is elmenne, mert „nem vagyunk mi homofóbok”. Erre mondta Bencsik: Én az vagyok, bocsánat. Én homofób vagyok.

Huth még hozzátette, nem a Pride-felvonulással van baja, hanem azzal, tudja, hogy ez hová vezet. Először a meleg közösség beteszi a szőrös lábát, vagy hát nem is tudja, mijét az ajtórésen, majd az egészet, „aztán visznek mindent”.

Ezeket kell eltakarítani az anyjukba – zárta le a Sajtóklubot Bayer.

Ugyanis undorodik a melegektől, inkább otthon csináljanak a szexuális kisebbség tagjai azt, amit akarnak.

A műsorban előtte egekig magasztalták a felek Putyin és Oroszország vébéjét, illetve lehúzták a németeket, miután török-német belviszály alakult ki a válogatotton belül.

A teljes adást itt lehet megnézni:

4 Comments

"„szalonképesen kell mondanom, ez a homoszexuálisok büszke menete az azt hirdeti, hogy minden jó, ami eltér a, mondjuk így, normálistól..."
Ezt annyira imádom, mikor a heteroszexualitást normálisnak tekintik, hisz nem lehet, tudni, hogy valójában az-e, csak azt, hogy ők nagyobb számban vannak az LMBT emberekkel szemben, és ezért a heteroszexualitás a társadalom számára az elfogadott szexuális orientáció. A kettő egészen más.

"Bencsik szerint azért, mert az államtitkár a fenti kijelentésével csak azt akarta elérni, hogy minél több gyermek szülessen, hogy ne fogyjon el a magyar."

Ki akadályozza meg az államtitkárt, hogy gyerekeket csináljon? Akinek annyira fontos a népességcsökkenés, az dugjon orrba szájba, mindenki szüljön, még ha nincs is mire, még akkor is ha nincs normális egészségügyi ellátás, ha nincs biztos megélhetésed, hisz ez nem számít, csak legyen mégtöbb gyerek.

Miért a melegeket hibáztatják a népességcsökkenésért? Ha nem vonulnak fel, akkor sem hinném hogy a felvonulás helyett gyerekeket gyártanának.

John (nem ellenőrzött)

10 July 2018

A lényeg, hogy ne látszódjunk. "Csak a halott indián a jó indián." - Csak a láthatatlan meleg a jó meleg. És persze tőlünk kell félteni a hagyományos családokat, mi vagyunk az okozói a családon belüli erőszaknak, hűtlenségnek, anyagi nehézségeknek. Mi vagyunk a legalkalmasabbak a bűnbak szerepre.

kiscica (nem ellenőrzött)

11 July 2018

Miért nem a válás, a hűtlenség, a családon belüli erőszak ellen emelnek szót? Ezek sokkal inkább befolyásolják a család szentségét, mint a homoszexualitás. Azt sem értem, hogy mi köze van a homoszexualitásnak a demográfiai katasztrófához. Egyszerűen nem látok összefüggést a kettő között. Talán ha engednék a gyermeknevelést azoknak, akik tényleg akarnak gyermeket nevelni és azt ugyanolyan szigorúan ellenőrzik, mint a heteroszexuális párok örökbefogadását, akkor lehetne egy kis köze a demográfiai javuláshoz a homoszexuálisoknak. Most olvastam, hogy Spanyolországban a leszbikusoknak és egyedülálló anyáknak is fizeti az állam a mesterséges megtermékenyítést a demográfiai helyzetre való tekintettel. Érdekes, hogy ott, egy mélyen vallásos (nem "kamu vallásos") országban felül tudtak emelkedni az ilyen "magyaros" problémákon.