Ugrás a tartalomra
x

Az óvodai keresztény nevelés véd a melegségtől

A PestiSrácok Polbeat című műsorában a minap Stefka István a KarcFM állandó betelefonálóit látta vendégül.

Sok érdekességről beszélgettek, például arról, hogy az ellenzék hibája, hogy a korábban általuk „uralt” sajtóorgánumokat nem mentik meg a bezárástól, hogy ma nincs baloldal, csak nemzeti meg nemzetellenes oldal van, szóba került Merkel és a migráció, de még a kormányablakok is.

A beszélgetés egy adott pontján pedig Ambrus Petra, a PestiSrácok újságírója veti fel a kérdést, hogy a 444-en megjelent egy cikk, amiben

„azt kritizálták, és az volt a borzasztó, hogy az óvodás gyerekeket kereszténységre akarják már majd nevelni. De ebben mégis mi a borzasztó?”

Amire a KarcFM-es állandó vendég, Vajda Miklós elég határozottan rávágja:

„Ha az újszülött, vagy az azon fölüli korosztályt, az óvodás korú korosztályt kereszténnyé nevelik, fiúkat, lányokat, akkor azokból nem lesz buzi meg leszbikus, és abban az esetben szaporodni fog a társadalom.”

Szóval igen, 2018-ban, a családok évében bizony ez is egy mondás: azért kell kereszténységre nevelni fiúkat és lányokat, hogy ne legyenek buzik, mert a buzik miatt nem szaporodik a magyar. Őrület.

Menjünk csak sorban: a gyerekeket egyébként nem kereszténységre akarják nevelni (a vallásszabadság amúgy még a csupán nyomokban gránitszilárdságú Alaptörvényben is benne foglaltatik), hanem a „keresztény kulturális értékekre”, ami azért nagyon nem ugyanaz, bár érthető, hogy sokakban kétséget ébreszt már maga az ötlet is.

Aztán azért azt se felejtsük el, hogy a kereszténység nem ellenszere a melegségnek, hiszen a homoszexualitás – vagy úgy amúgy bármilyen szexualitás – az nem vallási alapon dől el (a középkornak meg már amúgy is jó ideje vége van), egyébként pedig senkinek semmi köze más emberek szexualitásához, mint ahogy ahhoz sem, hogy ki vállal gyereket és ki nem (ugyanis a Ratkó-korszaknak is vége van).

Ellenben Vajda Miklós közepesen burkoltan nemzetvesztéssel vádolja a melegeket (miattuk nem szaporodik a magyar), miközben a tudomány mai állása szerint a „szaporodásnak” nem gátja az, ha valaki mondjuk a saját neméhez vonzódik – hovatovább épp a magyar állam a legnagyobb gátja ma annak, hogy az azonos nemű párok is vállalhassanak gyereket, és még ennek ellenére is nő a szivárványcsaládok száma, de érdekes!

tovább olvasom