Ugrás a tartalomra
x

Kezdjük!

Ez a nyár is elreppent, így mi is belekezdünk a nyári szünet utáni munkába, és megkezdjük a 2018/2019-es évadot. 

Mint azt észrevehettétek a melegfilmfelirat.hu oldal és a gay.hu oldal egy platformra került. Ezt az összeolvadást egy hosszú egyeztetés előzte meg. Ami számotokra ebből fontos lehet, hogy egy sokkal gyorsabb oldalt kaptatok, illetve néhány szolgáltatással bővült az oldal. 

A filmek tekintetében nincs változás, a közelgő filmekről az oldal videós AJÁNLÓ-ból értesülhettek, ott megtekinthetitek a film előzetesét.  Örömmel jelenthetjük, hogy remek filmek várnak rátok, mint például a Gewoon Vrienden (2018), Alex Strangelove (2018), Hooked (2017) vagy éppen a Mario (2018). Az első film, amit szeptember 1-jén megnézhettek a The Cakemaker lesz. 

 

Közösségi média oldalunkat (Warm) a facebook egyszerűen törölte, köszönhetően valakinek/valakiknek, aki folyamatosan jelentette a facebook oldalunkat. De nem estünk kétségbe, továbbra is elérhetőek vagyunk a facebookon: https://www.facebook.com/gay.hu Azok akik nem merik nyilvánosan vállalni a facebook oldalunk kedvelését azok részére létrehoztunk egy zárt csoportot, ahol szintén nyomon lehet követni a legfrissebb híreket és filmeket, a zárt csoport elérhetősége: https://www.facebook.com/groups/869152029959665/ Twitter oldalunk: https://twitter.com/Gay__Hu Instagram oldalunk: https://www.instagram.com/gay__hu/ Youtube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCcdo5px2mrIBhCSbbWb7DGg Discord csatornánkat a https://discordapp.com/channels/467335255225794561/467335255225794564 címen érheted el. 

Társkereső lehetőség is működik, melyet a randi.gay.hu oldalon érhettek el. A regisztrációt követően a Chat alkalmazást is használhatjátok, ami a meleg-chat.hu címen is elérhető. Ezzel a regisztrációval a későbbiekben hozzászólhattok a gay.hu tartalmaihoz is. 

Impresszum oldalunkon megtaláljátok a Segítség menüt, ha problémába ütköznétek egy film megtekintését illetően. Illetve ott megtaláljátok elérhetőségeinket is, valamint szintén itt találhatjátok meg az elérhetőségeket a különböző LMBTQI szervezetekhez, illetve itt találtok elérhetőséget jogsegély és tanácsadás szolgáltatásokhoz is.     

Jó szórakozást, és kellemes kikapcsolódást kívánunk nektek!