Ugrás a tartalomra
x

Egy pizzéria hülyét csinált a könyvdaráló Dúró Dórából!

Így kell helyretenni a magyar politika futóbolondjait! Egy pizzéria egyetlen mondattal hülyét csinált a könyvdaráló Dúró Dórából és egyúttal azt is megmutatta, mennyire nevetségesen szánalmas a Mi Hazánk minden effajta akciója!

Azt nem tudjuk, hogy a soproni Pizzeria il Basilico milyen pizzákat süt, de hogy van sütnivalójuk, az biztos!

A kérdéses pizzériában ugyanis gondoltak egy merészet és kitalálták: Dúró Dórával reklámozzák magukat. Elővették a Mi Hazánk politikusának elhíresült könyvdaráló képét, a mesekönyv helyett egy pizzásdobozt tettek rá, majd mindezt a következő mondattal tették ki a Facebookra:

„PIZZÁINKAT OLYAN MELEGEN SZÁLLÍTJUK KI, HOGY MEGVAN AZ ESÉLYE, DARÁLÁSRA KERÜLNEK!”

A hirdetést a 444.hu fedezte fel és publikálta elsőként a magyar sajtóban azzal a megjegyzéssel, hogy ez a reklám „pontosan megmutatja, hogy mennyire érdemes komolyan venni a kormányzatilag támogatott, Orbán miniszterelnök által is folytatott hergelést.”

Egy biztos: a gyűlölködő politika a humorral sohasem tudott mit kezdeni, így hát nem csoda, hogy idáig sem a Mi Hazánk, sem pedig Dúró Dóra nem reagált a reklámba ágyazott szellemes kritikára. Később persze lehet, hogy majd elkezdenek tiltakozni meg fenyegetőzni, de ezzel is csak magukból csinálnak még nagyobb bolondot. A pizzériát pedig minden Sopron felé járó demokratikus érzelmű olvasónknak melegen ajánljuk!

www.pestibulvar.hu